Holistisk Livsstil
iStock-1152151749
iStock-1074562806_edited5
Sitting on the tree, freedom, feet
iStock-1157315163
dream-catcher-indian-vintage-indian-sign-with-sunrise-background-pictu
iStock-1147479677

Holistisk livsstil

At leve holistisk betyder at man lægger fokus på helheden, "det hele" istedet for at se isoleret på de individuelle dele. En overordnet holistisk tilgang til sundhed handler om sund kost, bevægelse og fordybelse, kærlighed og kontakt til vores indre stemme. 


Tankegangen bag det at leve et holistisk liv, betyder at vores krop og sind hænger sammen. Det hænger sammen på den måde at hvis du er stresset eller bekymret, eller måske lever med en ubearbejdet sorg som fylder i dine tanker, så påvirker det også din krop og dermed dine organer. Samtidig betyder det også at hvis du i længere tid er syg med en fysisk sygdom, vil det også påvirke din hjerne.


Jeg tror fuldt og fast på at vores tanker påvirker vores helbred, og omvendt. 

Det er vigtigt at leve sundt, tænke tanker der gør dig glad og bruge tid på mennesker og ting man kan lide. 


Hvis problemer opstår, er det okay at mærke dem og det er også okay at føle ubehag. Det nytter ikke noget bare at feje det ind under gulvtæppet, da problemerne så vil ligge i kroppen og hobe sig op og påvirke dig negativt.


Dit mindset er vigtigt

For at integrere nye vaner og undgå tilbagefald skal både krop og sind være enige. Istedet for at skulle bryde dårlige vaner, handler det om at tilføje nye og sunde vaner dagligt. Efterhånden vil de dårlige vaner slippe og forsvinde.

En livsstilsændring skal være inspirerende, hvor energien, livsglæden og fornyelsen mærkes indefra - og helst inden for kort tid. Mange mennesker ønsker at ændre deres liv på på den ene eller anden måde, mange falder tilbage i gamle mønstre før de overhovet er kommet igang. Det er normalt, og det eneste der er at gøre er at komme op på hesten igen. Bliv i troen om at det skal lykkedes, sørg for at tage små skridt ad gangen. Jo flere små ændringer der lykkedes jo nemmere bliver det for dig at fatholde dine nye vaner. 


At leve sundt

Sundhed er i jo bund og grund et personligt begreb. Det handler om at have det godt med sin krop, sit sind, sine medmennesker, sin kultur, sit arbejde og sin sjæl. Sundhed er oplevelsen af at være i balance og samklang med sit liv, sine omgivelser, det menneskelige og det fysiske. Vi kan ikke være sunde alene. Vi er hinandens sundhed, livskraft og livsglæde og skal hinanden med at opbygge og bevare vores fælles sundhed
Fremtidens medicin er energi- og bevidsthedsmedicin. Der er brug for et nyt paradigme om sundhed, En transformation fra opfattelsen af mennesket som en maskine og til at opfatte dets body-mind, som et integreret energisystem, der er sammenvævet med det universelle energifelt i universet. Energistrømmene i kroppen afspejler vores bevidsthed, som er en meget stor kilde til vores selvhelbredende kræfter.


 - Carsten Vagn-Hansen
   Læge, sundhedskonsulent
   www.radiodoktoren.dk


Sund kost er mange ting og kan gøres på rigtig mange fornuftige måder. Der er stor forskel på om man skal bevare en sundhed eller opbygge en sundhed. MEN når man er syg og gerne vil understøtte den selvhelbredende krop er det vigtigt at spise rigtigt og vigttig at spise så basisk som muligt idet alle sygdomme, ubalncer, betændelsestilstande osv. lever og vokser i en krop der er for meget i syre / en lav PH

Guide til kost gir dig et hurtigt overblik over det at leve basisk, som er en vigtig del af en sygdomsproces. Ønsker du hjælp til kost, livsstilsænding, tips eller råd ?

Kontakt mig på holoshouse@gmail.com

Stress er den største "sygdomsudløser". Stress gør kroppen "sur" i PH og er ofte årsag til alvorlige sygdomme. Læs under guiden hvad du selv kan gøre, få hjæl til at leve et liv uden stress.

Ioniseret vand indeholder som nævnt mange antioxidanter herunder særligt H2, og der er 50% flere mineraler i vandet, efter det har gennemgået ioniseringen. Derudover reduceres vandmolekylernes størrelse og overfladespænding, så vandet bliver optaget i cellerne øjeblikkeligt. Et glas ioniseret vand indeholder således flere antioxidanter end de fleste måltider. Derudover ses der sammenhænge mellem stort indtag af ioniseret vand og en langsommere aldringsproces, ligesom risikoen for en række sygdomstilstande nedsættes

Økologi, vitaminer og mineraler er med til at styrke kroppens selvhelbredende proces, og er vigtige byggesten for en krop i balance. Holoshouse samarbejder med Hemp & Raw, som er en lille ØKO butik der har samlet et lille udvalg af de bedste produkte. Hos Hemp & Raw får du vejledning og hjælp til at skabe balance i din krop.

På denne side deler jeg ud af mine sunde tips. Det kan være alt fra mad tips, meditationer, musik, øvelser, tanker - alt sammen noget der er med til at holde dig til den holistiske livsstil 

Kontakt 

Telefonisk : 92 90 93 93

Mail : holoshouse@gmail.com


Åbningstider

Mandag : 8 - 20.00

Tirsdag : 8 - 20.00

Onsdag  : 8 - 20.00

Torsdag : 8 - 16.00

Fredag, lørdag og søndag LUKKET

Find vej 

Holoshouse

Amager Boulevard 124 A

2300 København S


Holoshouse modtager mobilepay betaling - fakturabetaling & kontant betaling


Parkering er muligt 

Bus 5A & 2A lige til døren

Metro -  Amagerbro st. få minutters gang