KARINA G

JEG HEDDER KARINA GOTTSCHALCK

 - og er indehaver af Holoshouse og NEO center Amager

Holoshouse tilbyder sundhedsfremmende behandlinger for din krop, sjæl og psyke.

Jeg er uddannet kropsterapeut i flere af kroppens microsystemer. Alle kropsbehandlinger er 100% naturlige og udføres i ansigt, på fødder, hænder og kroppen. Jeg er uddannet i META sundhed som tager udgangspunkt i vores psyke. Jeg har en holistisk tilgang / forståelse for fødevare, og har de sidste 5 år dygtiggjort mig ( og gør det stadigvæk ) i sund og nærende kost, især ved sygdom. Mine uddannelser og kurser spænder bredt, jeg er enormt nysgerrig på helheden og alt det omkringliggende i kroppens ubalancer og sygdomme. Jeg har stor interesse i psyken og "problemerne" den kan skabe i vores fysiske krop.

Jeg uddanner, dygtiggør og har hele tiden en finger på pulsen i mit erhverv.


SOM BEHANDLER

Det gælder om at "møde" kroppen hvor den er på det givne tidspunkt. Du bliver favnet og mødt som den du er og hvor du er i din proces. Sammen tager vi udgangspunkt i de resourcer du har til rådighed. 

Jeg er nærværende og blid, kontant, passioneret og følger alle mine klienter helt til dørs. 


PRIVAT

Er jeg mor på fuldtid, til en dejlig dreng. Den holistiske tilgang til livet og mine evner har jeg altid haft, "mødet" med universets guider og de som er gået i forvejen havde jeg som 9årig. Men i 1980'erne og i min familie var det ikke noget man talte om eller troede på. Så jeg skulle som så mange andre skal "vente, leve, udfordres, føle mig forkert, blive ældre, blive mor, miste en forældre, selv blive syg" før det var rigtigt - DET ER MIT KALD


Vi har alle en programmering med fra vores barndom, en programmering hvor vi ingen indflydelse havde. For nogle bliver det retningen i livet, og for nogle den eneste retning. Men det er ikke altid at den retning er den rigtige, vi tror det "bare", fordi vi ikke har lært andet. 

Jeg har selv været syg, med stress og kræft - og det førte mig ud på en rejse der idag sætter stort aftryk i den behandler jeg er og ønsker at være.