Struktureret vand

Hvad er naturligt struktureret vand

Vand kan være struktureret eller ustruktureret. Struktureret vand er mere energifyldt og tilfører med det samme levende væsner og planter mere energi. Ustruktureret vand har derimod mindre energi, som det du fx drikker af en plasticflaske. Kroppen skal derfor bruge meget mere energi på at optage næringsstofferne fra ustruktureret vand. Mennesket består af ca. 70% vand.  Det er derfor vigtigt, at det vand vi indtager er struktureret og mere energifyldt. Det vand, der kommer ud af hanerne er desværre også ustruktureret og derfor mindre energiholdigt.Vand i naturlige omgivelser

Vand er fra naturens side oftest struktureret. I vandets frie løb i naturen kan vi iagttage, at vandet i snoninger og bugtninger, danner hvirvler; vortex. I vandløb bevæger vand sig i lag med forskellige hastigheder. Netop vandets frie løb – det vil sige vand i bevægelse, luft, hvirvler og spiraler - er helt centrale elementer for vandets strukturelle kvalitet. Ved fotografering af vandmolekyler (Foretaget af Dr. Masaru Emoto) påvises, hvilken molekylestruktur vandet har under forskellige forhold. Vandmolekyler fra en bæk i uberørt natur har fx en høj koncentration af harmoniske sekskantede (hexagonale) vandmolekyler - altså struktureret vand med et højere energiniveau. Dette naturlige vand ville være ideelt som brugsvand, men det er ikke muligt at få tilgang til det vand uden tab af energi.

Industrialiseringen har indflydelse på vandets energi-niveau

Det brugsvand, vi får i dag, kommer ikke fra naturlige kilder og vandløb. Det bliver som oftest pumpet op fra undergrunden og derefter transporteret under tryk over store afstande i lige rør frem til os forbrugere. Undervejs bruger vandet en del af sin oplagrede energi til at forholde sig til de uharmoniserede og unaturlige forhold, som vandet udsættes for. Herunder kemi, tryk, rør og unaturlige fremføringsveje. Vandmolekylerne bliver så energisvage, at de end ikke kan opretholde deres naturlige struktur, og er dermed ikke er i stand til at være energi-berigende. Så det er menneskets indgriben i naturens og vandets kredsløb, der svækker vandets energiniveau. Populært sagt kan man sige, at vand kan – lige som vi, når vi bliver udsat for vilkår, som er stik imod vores natur – blive drænet for energi.

Er det industrialiserede vand så usundt?

På energiniveau er det usundt. Vandet er som oftest rent og smager godt, men det er uden den nødvendige energi, hvilket skyldes de unaturlige forhold og indhold, som vandet bliver udsat for i sin lange transport fra kilden til vandhanen.

Kan man gendanne det høje energi-niveau i vand?

Postevand kan, ved den rette påvirkning, gendanne den naturlige sekskantede struktur, så vandet atter bliver energifyldt.


Naturlige energi produkter

Vand har en evne til at gendanne sin naturlige struktur, hvis vandet bliver påvirket på denne rette måde, så gendannes den naturlige sekskantede struktur og vandet bliver atter mere energifyldt. Det energipotentiale der er i vand, det er det Addit Nature har forfinet og optimeret

Sanaqua 500

Normalpris775,00 kr

Inklusive moms.


Virkning af Addit Natures produkter

Brugere af produkterne beretter for det meste om disse effekter:

 • Bedre hydrering af kroppen.
 • Hurtigere restitution efter behandling og træning.
 • Mindre gener ved sygdom
 • Reduktion af smerter
 • Bedre optagelse af mineraler og vitaminer.
 • Højere velvære
 • Mere fysisk/psykisk energi.

Påvirkning af materialerne

Stålet og glasset i alle produkter er blevet påvirket af et naturligt energifelt skabt af struktureret vand. Processen resulterer i produkter, der kan omstrukturere molekylerne i den væske, der kommes i den, så du drikker struktureret, energifyldt væske.

 • Energiflasken er i glas med et neopren hylster
 • Flasken indeholder 500 cl og passer i en kopholder

Sådan bruger du SanAqua flaskerne.

 • Fyld flasken med væske (fx vand, juice, energi- eller proteindrik).
 • Ryst flasken grundigt i ca. 20 sekunder.
 • Vandet er nu struktureret, revitaliseret og klar til at drikke

Køb din flaske allerede idag - Kom forbi klinikken, den kan også sendes - kontakt mig på 92909393 eller send mig en mail holoshouse@gmail.com

KONTAKT

HOLOSHOUSE Amager Boulevard 124 A · 2300 KBH S     

KLINIK NEO Amager Boulevard 129 · 2300 KBH S


TELEFON : 9290 9393

MAIL : holoshouse@gmail.comINFO

VI modtager mobilepay · fakturabetaling


PARKERING er muligt, BUS 5A & 2A METRO Amagerbro stHURTIGE LINKS

NEO - booking

Onlinebooking

NEO Centre i DK


SOCIALE MEDIER