ADITT WATER

Energirummet baserer sig på AdditWaters viden om vands evne til at bære og videregive energi og på Bruce Tainio’s tese om betydningen af kroppens frekvensniveau for bevarelse af sundhed. NEO-konceptet er et fysisk rum med en særlig konstrueret maskine, der bringer vand med et naturligt energiberiget mineralindhold i en bestemt svingning/ rotation. Derved skabes en kraftig udstråling af energi, som blandt andet kan måles i Hz. Den frekvens, NEO-konceptet udsender, kan optages af celler i kroppen, der måtte være i underskud af energi. Derved genoprettes kroppens naturlige energiniveau. Effekten viser sig blandt andet ved, at kroppens blodgennemstrømning (målt med et gausmeter) efter ophold i rummet er øget – uden at puls/hjerteslagene øges. Det betyder mere energi uden øget belastning af hjertet.

Hvad er teknologien bag NEO

NEO kombinerer to væsentlige terapeutiske egenskaber fra det strukturerede vand.

NEO-anlægget indeholder struktureret vand fra Addit Water. Vandet er tilført udvalgte salte, mineraler og energier i en nøje afstemt dosering. Dette højner kvaliteten af det strukturerede vand.


Det strukturerede vand bliver roteret i en keramisk cylinder, der resonerer med vandet i kroppen. Det styrker kroppens celler og vand til at fastholde en sundere varig tilstand.


· Baggrund/forudsætning

Energirummet baserer sig på AdditWaters filosofi om vands evne til at bære og videregive energi og på Bruce Taino’s tese om betydningen af kroppens frekvensniveau for bevarelse af sundhed. 


· Hvad er det?

NEO-konceptet er et fysisk rum med en særlig konstrueret maskine, der bringer vand med et naturligt energiberiget mineralindhold i en bestemt svingning/rotation. Derved skabes en kraftig udstråling af energi, som blandt kan måles i Hz. Ved ophold i rummet sidder man behagelig og afslappet i en stol. 


· Hvad kan det?

Den frekvens, NEO-konceptet udsender, kan optages af celler i kroppen, der måtte være i underskud af energi. Derved genoprettes kroppens naturlige energiniveau. 

Effekten viser sig blandt andet ved, at kroppens blodgennemstrømning (målt med et gausmeter) efter ophold i rummet er øget – uden at puls/hjerteslagene øges. Det betyder mere energi uden øget belastning af hjertet. 


· Hvem er det til.

Til alle, som ønsker at bevare eller genskabe et optimalt energiniveau på celleplan i kroppen, eller som har behov for ekstra energi. Et ophold i NEO rummet kan således anbefales til alle, der går op i sundhed og velvære. Til sportsfolk, som skal yde noget ekstra. Til mennesker, som er i sundhedsmæssigt underskud. Endelig vil rummet også være attraktivt for mennesker, som ønsker at benytte et højere energiniveau i kroppen, en højere frekvens, som støtte til en udvikling mod en højere bevidsthed. 


· Hvordan/hvornår skal det bruges?

Man opholder sig i NEO rummet 1 time ad gangen en gang om ugen eller efter individuelt behov. Antal behandlinger og behandlingernes frekvens vil afhænge af den enkeltes situation – spørg I holoshouse. 

Hvad er naturligt struktureret vand


Vand kan være struktureret eller ustruktureret. Struktureret vand er mere energi fyldt og tilføre levende væsner og planter mere energi. Ustruktureret vand har derimod mindre energi og er derfor energikrævende ved indtagelse . Mennesket består af ca. 70% vand (og er 99% vandmolekyle). Det er derfor vigtigt at det vand vi indtager er struktureret og mere energi fyldt. Det brugs vand vi får i dag er desværre ustruktureret og derfor mindre energiholdigt.


Kan man gendanne det høje energi-niveau i vand?


Vand har en evne til at gendanne sin naturlige struktur, hvis vandet bliver påvirket på denne rette måde, så gendannes den  naturlige sekskantede struktur og vandet bliver atter mere energifyldt. Det energipotentiale der er i vand, det er det Addit Water har forfinet og optimeret

"En persons helbred kan bestemmes af frekvensen i dennes krop" - Dr. Robert O. 


Moderne kliniks forskning på lav kropsfrekvens


  • "Menneskelige celler har en elsktrisk spænding" - Dr. Otto Warburg (nobel pris for cancer research )
  • En lav frekvens i kroppen er forårsaget af psykologiske ( f.eks. tanker ) og fysiske ( f.eks. mad ) stressfaktorer 
  • De forstyrre cellekommunikationen og forårsager kemisk ubalance
  • Menneskelige celler begynder at mutere, når deres frekvens falder til under 62 MHz
  • Omgivelser og produkter med høj frekvens skaber et miljø, hvor sygdom, bakterier, virus og svamp får sværere vækstbetingelser.
  • Når vi holder kroppens energiniveau ( frekvensniveau ) på et naturligt leje, er vi sikre på at gå fri for sygdom. 

Åbningstider HOLOSHOUSE

Mandag 11.00 - 19.00

Tirsdag  8.00 - 16.00

Onsdag  8.00 - 20.00

Torsdag 8.00 - 16.00


Fredag og lørdag KUN efter aftale. 


Åbningstider klinik NEO

Mandag 8.00 - 20.00

Tirsdag  8.00 - 20.00

Onsdag  8.00 - 20.00

Torsdag 9.00 - 18.00

Fredag   8.00 - 16.00

Lørdag & Søndag 10 - 16.00 


Find vej 

Holoshouse

Amager Boulevard 124 A

2300 København S

og

Klinik NEO

Amager Boylevard 129

2300 København S


Holoshouse modtager mobilepay betaling - fakturabetaling & kontant betaling


Parkering er muligt 

Bus 5A & 2A lige til døren

Metro -  Amagerbro st. få minutters gang