Alkaline UP

Alkaline Up

Alkaline UP vandfilteret er en behagelig måde at indtage vand på, som både er sundt, smager godt, er simpelt og har en overkommelig pris.

For at gøre op med det 21 århundredes samfund har firmaet Dafi udviklet et nyt vandfilter, Alkaline UP. Dette vandfilter har helt unikke og innovative egenskaber, som gør postevand basisk igennem filterets specielle bund af forskellige keramiske lag. På denne måde har Alkaline UP vandfilteret evnen til at reducere kemikalier i helt almindeligt postevand.
 • Bevar et ordentlig pH-niveau i kroppen

 • Sænker aldringsprocessen

 • Nedsætter surhedsgraden i kroppenAlkaline UP filtrernes egenskaber

ALKALISERING“Moderne” kost består primært af madprodukter, som forøger surhedsgraden i kroppen. Mest almindeligt er kød og kødprodukter, hvidt mel, kaffe, alkolhol, pasteuriseret juice, fisk og skaldyr, brød, boller, rundstykker, slik, æg, sodavand osv. Listen af basiske produkter består primært af frisk frugt, grøntsager og kildevand uden kulsyre (altså ikke alt slags vand) osv. At den normale vedligeholdelse af kroppens pH balance er en stor udfordring igennem almindelig kost kommer ikke som nogle stor overraskelse. Et underskud af basiske stoffer øger surhedsgraden i kroppen og sænker det basiske niveau i blodet. Kroppen prøver derfor at fjerne syren som bliver lavet under stofskifte forbrændingen igennem urin, sved og udåndet luft. Ved at indtage den anbefalede mængde væske (omkring 1,5-2 liter om dagen) i form af vand der er basisk filtreret hjælper det med at vedligeholde en ordentlig og sund pH balance.


 • FILTRERING - 

  Alkaline UP” filterbeholderen indeholder et aktivt kul, som har en fantastisk evne til at fjerne kemiske urenheder som er tilstede i postevand, specielt klor og dets forbindelser.                                                                        

 • MINERALISERING - 

  “Alkaline UP” filteret øger mængden af mineraler i postevand takket være den specielle keramiske bund.

 • SMAGFULDT - 

  “Alkaline UP” filteret renser postevand for stoffer, såsom klor og urenheder der kommer fra vandværket, man får derfor vand der smager bedre så man kan nyde sundt og rent vand hver gang man har brug for at slukke sin tørst.
Hvad betyder det at Alkaline Up kanden ioniserer vandet?
Hvorfor føles det så blødt og er meget lettere at drikke?
Hvorfor skal man drikke ioniseret vand?


Cellerne hydreres 5-6 gange hurtigere end med postevand
Dit indre miljø bliver overvejende basisk frem for syrligt
Kroppen udrenses på cellulært plan, kroppen får ioniserede mineraler
Ioniseret vand indeholder som nævnt mange antioxidanter herunder særligt H2, og der er 50% flere mineraler i vandet, efter det har gennemgået ioniseringen. Derudover reduceres vandmolekylernes størrelse og overfladespænding, så vandet bliver optaget i cellerne øjeblikkeligt. Et glas ioniseret vand indeholder således flere antioxidanter end de fleste måltider. Derudover ses der sammenhænge mellem stort indtag af ioniseret vand og en langsommere aldringsproces, ligesom risikoen for en række sygdomstilstande nedsættes

Kontakt 

Telefonisk : 92 90 93 93

Mail : holoshouse@gmail.com


Åbningstider HOLOSHOUSE

Mandag 8.00 - 20.00

Tirsdag  8.00 - 20.00

Onsdag  8.00 - 20.00


Torsdag, fredag og lørdag KUN efter aftale. 


Åbningstider klinik NEO

Mandag 8.00 - 20.00

Tirsdag  8.00 - 20.00

Onsdag  8.00 - 20.00

Torsdag 9.00 - 18.00

Fredag   8.00 - 16.00

Lørdag & Søndag 10 - 16.00 


Find vej 


Holoshouse

Amager Boulevard 124 A

2300 København S


Klinik NEO

Amager Boylevard 129

2300 København S


Holoshouse modtager mobilepay betaling - fakturabetaling & kontant betaling


Parkering er muligt 

Bus 5A & 2A lige til døren

Metro -  Amagerbro st. få minutters gang