Tillægsbehandlinger

Tillægsbehandlinger

Cupping massage - 30 min.

Cupping kan afhjælpe hævede- og ømme områder og dybe skader i muskelvævet. Derudover har de en rigtig god virkning ved særligt slemme muskelspændninger.

En cupping behandling består af små glas, der sættes på huden over det problematiske område. Herefter suges luften ud og der skabes et vakuum. Vakuummet tvinger blodet til overfladen på det område, der har brug for heling. Derudover løsnes vævet (grundet undertrykket) og blodgennemstrømningen øges i området. Øget blodgennemstrømning gør at affaldsstoffer nemmere transporteret væk fra muskelvævet og ligeledes at ny næring nemmere tilføres muskelvævet.

Ocular terapi - 30 min.

Ocular terapi er en specialiseret teknik der kombineres med ansigtsrefleksterpi behandlingen

Der er en tæt relation mellem vores øjne og kroppens vitale energier, blod, væske og organer.

Hvis der opstår en dysfunktion i bare en af nævnte komponenter, vil det vises dig som svaghed i øjenenes funktion. Omvendt kan enhver skade eller traume

i øjenene påvirke kroppens organer, hormonsystem, blodskredsløb m.m. fordi øjet er relateret til de indre organers funktion.


Bygningsfejl - Diabetisk øjensygdom - Forkalkning i nethinden - Grøn og grå stær - Langsynet- og nærsynethed - Skelen m.fl.

Afsluttende behandling på fødder - 30 min.

Afbalancering af kroppen fra fødderne, aktivering af lymfesystemet, venepump og cirkulation
Dybdegående fodmassage med lækker naturlig fodcreme.

Thermie varme terapi - 30 eller 60 min.

Tillæg til ansigtsrefleksterapi ved længerevarende sygdom, eller et lækkert tillæg til den tibetanske nakke/skalp massage - Muskler, sener og væv opvarmes, stimuleres og afspændes inden massagen. Sensoriske receptorer bliver opvarmet via Thermie terapi med et redskab kaldet Rayonki der bruges til at sprede varmen rundt i områder, zoner og punkter.
Det er muligt at regulere varmeintensiteten under behandlingen.

Hudreceptorer påvirkes og stimuleres. Receptorer til muskler, sener, ledkapsler og ledbånd påvirkes og stimuleres.
Receptorer til blod og lymfe påvirkes og stimuleres.
Stimulus og emission af bølge ved afbrænding af røgelse bevirker at centralnervesystemet reagerer positivt på behandlingen.
Røgelse giver aroma og sensoriske receptorer påvirker vejrtrækning, således at den bliver rolig og behandlingen virker  afslappende og beroligende.


HOLOSHOUSE Amager Boulevard 124 A · 2300 København S      KLINIK NEO Amager Boulevard 129 · 2300 København S


TELEFON : 9290 9393

MAIL : holoshouse@gmail.com


VI modtager mobilepay · fakturabetaling

PARKERING er muligt, BUS 5A & 2A lige til døren - METRO Amagerbro st.