I sjælen ligger mulighederne til dit fulde potientiale


Jeg hedder Karina, jeg er 49 år og mor til en dejlig dreng. 

Jeg har altid været dybt fascineret af kroppens intelligens og optaget af kroppens mange fortællinger. Jeg har de sidste 10 år arbejdet med kropsterapi


Jeg arbejder intuitivt og med hjertet, mit "kald" er at forandre verden til en bevidsthed om, at alt er energi og alt hænger sammen. Vi styre selv kroppens biologi. 


Hos mig bliver du favnet og mødt som den du er og lige der hvor du står i din process.

Sammen tager vi udgangspunkt i de resourcer du har til rådighed.

Jeg er nærværende og blid, kontant, passioneret og følger alle mine klienter til helt ud i lyset.Jeg er selv gået vejen fra forvirret, tom og fuldstændig fortabt i livet - til at lære mig selv at kende og genfinde livsglæden.


For 5 år siden fik jeg konstateret modermærkekræft i mit øje,  og det er min egen selvhelbredende rejse der idag er fundamentet i min måde at hjælpe andre på.


Den største lærring for mig var at finde accept og fortåelse for hvor dybe spor vores barndom sætter i os,  og hvor meget af det vi fik med fra vores forældre blot er overbevisninger og begrænsninger, som sagtens kan omskrives. Vi kan ikke ændre på fortiden, men vi kan med lethed ændre på opfattelsen af den.Referencer


Jeg har tavshedspligt og af etiske årsager er alle henvendelser, behandlinger og generel dialog med og fra ALLE mine klienter anonymt.


Jeg har meget stor interesse for vores psykiske "krop" & autoimmune sygdomme.

Jeg har specialiseret mig i, samt flere års erfaring med behandling af :


Psykiske lidelser som angst, PTSD, stress, trauma & depression

Unge med sociale og adfærdsproblemer, akut smertebehandling, cancer, fibromyalgi, alle former for gigt

scelrose, diabetes 1&2. spiseforstyrrelser


Jeg har ingen præferencer i hvad jeg ønsker at behandle men ser kroppen.

som helhed og behandlingsforløbet som et samarbejde du og jeg imellem

"Karina er en af de bedste behandlere jeg har været hos. hun er fantastisk til at lytte og vurdere hvilken behandling man har brug for

TAK fordi du giver så meget af dig selv til os andre"

Jeg kan kun give Karina og Holoshouse mine bedste anbefalinger. Karina er en super dygtig behandler. Hun er engageret, empatisk og lyttende. Jeg går altid fra Karina som et nyt og bedre menneske med overskud og mod på livet. Alle burde unde sig selv at prøve en behandling hos Karina - men pas på for det kan være vanedannende

Kære Karina

Jeg har været igennem mange ting i HolosHouse, men at du tog mig med på min Sjælerejse er noget af det vildeste… Jeg står nu her, stærkere end nogensinde, med ro i både krop og sind. Væk er tvivlen på mig selv, tvivlen på mit værd og hvad min fremtid skal bringe. Jeg er fyldt med kærlighed til mig selv og hvor jeg er på vej hen. Sjælerejsen er blevet mit kompas, og jeg er ubeskrivelig taknemlig for min valgte destination. Det er pludselig blevet så let at tage ansvar for mig selv. Det er ikke længere en mulighed at vende tilbage til den gamle version af mig. Jeg er så evigt taknemlig for din hjælp til at finde hjem i mig selv. Jeg under alle mennesker et møde med dig i dit forvandlingens hus.

Af hjertet tak for dig

Utroligt hvad Karina kan udrette. Jeg kan kun give min største anbefaling.

Alt fra rygsmerter, nerve smerter i ansigt til stress/angst

When you recover or discover something that nourishes your soul and brings you joy, care enough about yourself to make room for it in your life.”

— Jean Shinoda Bolen

= hvordan jeg har det efter i dag hos Karina.

Magisk lille hus.

Magisk lille kvinde.

Vi ses snart igen.

Tak �

Jeg har i 14 år taget tramadol og andre smertestillende piller, idag er jeg kommet ud af alle mine piller og har fået det meget meget bedre med mine smerter i ryggen.


Jeg vil varmt anbefale Karina / Holoshouse

Jeg har fået en del behandlinger hos dig og jeg kan virkelig mærke at jeg er i gode hænder. Du er omsorgsfuld og lyttende og nærværende, tak for det


Jeg kan helt klart anbefale HolosHouse.

5 stjerner er slet ikke nok, at komme i Holos House er som at komme i himlen.

Det er mirakler, der kommer fra Karinas magiske fingre.

Jeg har prøvet Lymfedrænage, ansigtsrefleks terapi og Tibetansk nakke skalp terapi og ALLE har haft en gigantisk indvirkning og påvirkning på min krop og mit sind.

Jeg er nu fast kunde og vil følge Karina og Holo House lige så længe hun orker.

Jeg kan kun give Karina og Holoshouse mine bedste anbefalinger. Karina er en super dygtig behandler. Hun er engageret, empatisk og lyttende. Jeg går altid fra Karina som et nyt og bedre menneske med overskud og mod på livet. Alle burde unde sig selv at prøve en behandling hos Karina - men pas på for det kan være vanedannende

"Jeg har haft angst og depression i mange år, og troede aldrig jeg skulle få et liv. TAKKET være Karina og hendes ekspertise på META området, er jeg idag fuldstændig fri. OG jeg har tilmed forstået hvorfor jeg har været så hårdt ramt."

Jeg har haft sygdomsangst i mange mange år. Startede hos Karina for år tilbage - DET har været en lang rejse for mig. Med karinas hjælp kom jeg tilbage til barndommen og fandt mine svar på hvorfor jeg i så mange år har haft angst. Jeg mærker sjældent min angst idag. og når jeg gør så ved jeg præcis hvordan jeg skal komme ud af det igen. Jeg vil på det varmeste anbefale Karina og hendes behandlinger. Hun følger dig helt til dørs, uanset hvad du måtte komme med af udfordringer, 


Jeg kom idag ud til Karina efter at ha været ramt, først med nyrebækkenbetændelse og nu med mellemørebetændelse og stort set ingen hørelse på det ene øre. Allerede efter den første behandling, er trykket i mit øre stort set væk og jeg kan næsten høre normalt igen

Kan på det varmeste anbefale Karina og hendes magiske behandlinger og jeg glæder mig allerede til næste behandling og ser frem til at få min krop og mit sind tilbage i balance.

Tak for dig Karina


Du er fantastisk. Jeg har dagligt, igennem flere år, haft trækninger ned i baglåret pga. dårlig ryg, som føltes som en konstant vokseværk, når jeg enten sad eller lå ned.

2 behandlinger hos dig har indtil videre givet mig 4 dage helt uden smerter. Det er et mirakel. Jeg glæder mig til næste behandling - du er en stjerne.

Jeg kan støtte dig i at lytte