Sjælerejse - Body & mind

Sjælerejse - body & mind


Individuel clairvoyance

Hvad er Clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn – at kunne se klart. Clairvoyante bruger ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse. Clairvoyance er et redskab, der kan give dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv.

Clairvoyange er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre. Det kan også give nye idéer, inputs og redskaber til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt.


Clairvoyance sjælerejse hos Holoshouse

Ingen sjælerejser er ens, du er unik og det er din rejse også 

I den spirituelle vejledning,  får du som klient klar vejledning i form af budskaber og beskeder igennem clairvoyance. Du får også spirituelle og holistiske værktøjer, gennem min erfaring som spirituel vejleder, holistisk behandler og kropsterapeut. Det er altså en blanding af clairvoyance, samt mine mere end 7 års erfaring med spirituelle og holistiske værktøjer, der samlet vil give dig de svar du har brug for. Du får forskellig information fra universet om, hvordan du optimerer din situation og får mest muligt ud af livet. Alt dette, så du kan komme godt videre i livet og få løst de problemer du måtte have. 

Når du modtager en clairvoyance og kommer i kontakt med bevidstheden om, at der er mere mellem himmel og jord, er det en lille spirituel åbenbaring. Det er en døråbner ind til den spirituelle del af dig selv og en ny oplevelse af hvordan verden virker.


En session starter med du fortæller lidt om dig selv, om de temaer, områder, vanskeligheder eller følelser som du ønsker belyst. Hos mig ligger du behageligt på briks, jeg arbejder med "redskaber" som røgelse, krystaller og aroma terapi. VI åbner porten til universet, vi åbner hjertet og tager taknemmeligt imod de smukke budskaber der kommer. Jeg bruger mine egne guider, og de kære afdøde. Jeg ser på alle aspekterne og giver dig et klart billede af, hvordan det hænger sammen og påvirker dig. Alle sessioner afsluttes med manifestation, du fyldes med ny energi og styrke i din nye bevidsthed.

Sjælerejsen kan optages på lydfil hvis du ønsker det. 

 

Alt du har gjort eller oplevet ligger som en hukommelse i dit fysiske, mentale og psykiske lag. Her kan en ubearbejdet følelse, oplevelser, relationer eller begivenheder ligge i mange år og forhindre dig i at leve livet frit i kærlighed til dig selv. Det gør, at du laver om på, hvem du er og handler udfra nogle fastlåste mønstre, som du har påtaget dig, fordi du passer på dig selv.

Jeg ser på de ubalancer og mønstre og giver dig redskaber til at ændre det.

 

Det jeg formidler til dig kommer fra åndelig side, dine guider og universet. Du får ikke mere at vide end universet mener du kan klare. Sådan er universet indrettet.

Er clairvoyance den rette behandling til dig ?

Sæt dig selv fri

Vælger du en clairvoyance sjælerejse hos mig, er det fordi du ønsker at blive bevidst omkring dig selv og samtidig få en forståelse for, hvem du er, og måden du lever dit liv på. Clairvoyance tager udgangspunkt i dér, hvor du er i dit liv her og nu. En helhedsorienteret clairvoyance, som kommer hele vejen rundt om dig, dit liv, dine udfordringer og ubalancer. Du ønsker større indsigt i dit liv . Har brug for hjælp, vejledning og indsigt i forhold til nogle udfordringer eller dilemmaer du står i. Ønsker at slippe bekymringer og finde roen. Har svært ved at træffe beslutninger. Har brug for et skub i den rette retning. Ønsker at blive understøttet i, hvad der er godt at gøre for dig lige nu.


Sjælerejse session 2 timer 1800 kr

KONTAKT

HOLOSHOUSE Amager Boulevard 124 A · 2300 KBH S     

KLINIK NEO Amager Boulevard 129 · 2300 KBH S


TELEFON : 9290 9393

MAIL : holoshouse@gmail.com


INFO

VI modtager mobilepay · fakturabetaling


PARKERING er muligt, BUS 5A & 2A METRO Amagerbro st. 

HURTIGE LINKS

NEO - booking

Onlinebooking

NEO Centre i DK