DATA

Persondata 


Inden Holoshouse.dk agerer som dataansvarlig, skal du efter databeskyttelsesforordningen have oplyst, hvordan og hvornår vi indhenter, behandler eller videregiver dine personoplysninger.


For at Holoshouse kan betjene dig har vi brug for dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse. Hvis vi beder dig om oplysninger, er det frivilligt, om du vil give os dem.

Hos Holoshouse indsamler og behandler vi ikke følsomme personoplysninger om dig. Hvis du selv indleverer materiale til os, der indeholder følsomme personoplysninger - om dit helbred - betragter vi det som din accept af, at Holoshouse.dk kan gemme oplysningerne.

Holoshouse vil ikke anvende disse oplysninger i andre sammenhænge.


Holoshouse indhenter oplysninger til brug for at kunne betjene din ordre.

Vi gemmer oplysninger, som du har givet os med henblik på at opnå et kundeforhold, i op til to år.


Grundlag for behandling af oplysninger er for at vi betjene dig når du handler på shop Holoshouse.dk
Holoshouse behandler dine oplysninger, når det er nødvendigt for at forfølge en legitim interesse for Holoshouse. Det kan fx være til forebyggelse af misbrug af kortoplysninger, til brug for styrkelse af IT- og betalingssikkerheden.


For at kunne betjene din ordre så videregiver vi de oplysninger om dig, som er nødvendige for at identificere dig og gennemføre aftalen.
Holoshouse udveksler oplysninger med relevante betalings gateways som Clearhouse, paypal og Quickpay for at sikre dig en sikker betalingsløsning når du handler hos Holoshouse


Hos Holoshouse påtager vi os tavshedspligt, hvilket betyder, at vi ikke uberettiget må videregive dine oplysninger.


Hvis de oplysninger, som Holoshouse har registreret om dig, er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du til en hver tid ret til at få oplysningerne rettet eller slettet med de begrænsninger, der følger af lovgivningen.


Tilladelse til videregivelse af oplysninger, der kræver dit samtykke, kan til enhver tid bringes til ophør, du kan altid tilbagekalder dit samtykke.


Hvis du er utilfreds med Holoshouse's behandling af dine personoplysninger, kan du klage til holoshouse. Du kan desuden klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, eller dt@datatilsynet.dk.


Dataansvarlig hos Holoshouse kontaktes på mail - Holoshouse@gmail.com


Holoshouse

v Karina Gottschalck

Amager Boulevard 124 A

2300 København S

 

KONTAKT

HOLOSHOUSE Amager Boulevard 124 A · 2300 KBH S     

KLINIK NEO Amager Boulevard 129 · 2300 KBH S


TELEFON : 9290 9393

MAIL : holoshouse@gmail.comINFO

VI modtager mobilepay · fakturabetaling


PARKERING er muligt, BUS 5A & 2A METRO Amagerbro stHURTIGE LINKS

NEO - booking

Onlinebooking

NEO Centre i DK


SOCIALE MEDIER