Dyb indre ro

Med healing vil du opnå en følelse af total afslapning, og lige her er der muighed for at trække stikket og give slip.


Du vil opleve en følelse af dyb ro og harmoni som er meget givende for de livskriser, vi nogle gange kan befinde os i.  Healingens livsenergi har en enestående virkning på kroppen, sindet og dine følelser.  Jeg healer altid intuitivt og bruger de værktøjer, som lige præcis du har brug for.

Jeg har altid fokus på dine chakra og energicentre, din indre balance og de steder på din krop, hvor jeg kan mærke dine blokeringer og fysiske smerter.


Healingen kan skabe ro i dit nervesystem, så kroppen kan skalle af og dine tanker kan lette fra dit hoved. Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du kan mærke din krop og indre essens. Undervejs får du budskaber, guidning , beskeder fra universet. Der kan også være kontakt til en kær afdød


Healing er energi veksling mellem levende organismer.  Healing er også arbejde med den personlige energi.Sessionen er for dig der oplever en stresset hverdag,  har et overbelastet nervesystem, har angst eller depression.

For dig der føler ubehag eller uro i kroppen,  For dig der har et lavt selvværd, eller mangel på selvkærlighed.  Du opnår gennem sessionen mere indre ro, større overskud og mere energi, balance i dit nervesystem og i alle dine 7 chakraer.  Du får 1 1/2 time med dejlig healende meditations musik, aura spray, krystal healing, chakra healing, engle healing og universel kanalisering. Du får vejleding og råd til dit fremtidige fokus.


HEALING 90 min 1500 ,-