HEALING

Dyb indre ro

Med healing vil du opnå en følelse af total afslapning,

og lige her er der muighed for at trække stikket og give slip.


Du vil opleve en følelse af dyb ro og harmoni som er meget givende for de livskriser, vi nogle gange kan befinde os i. Healingens livsenergi har en enestående virkning på kroppen, sindet og dine følelser. Healing er til dig der ønsker at genskabe din sande indre energi med en blid og nærværense session. Jeg healer altid intuitivt og bruger de værktøjer, som lige præcis du har brug for. Jeg har haltid fokus på dine chakra og energicentre, din indre balance og de steder på din krop, hvor jeg kan mærke dine blokeringer og fysiske smerter.

Healingen kan skabe ro i dit nervesystem, så kroppen kan skalle af og dine tanker kan lette fra dit hoved. Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du kan mærke din krop og indre essens. 


Bevidsheden skal flyttes ned i dit hjerte, så du mærker sandheden og det autentiske i dig. 

Healing er den reneste livs og kærlighedsenergi. En powerfuld session med udgangspunkt i energien fra vor moder jord Gaia. I dette liv er vi her for at udleve vores sjæls formål og opleve ubetinget kærlighed. Før vi til fulde kan tage imod kærlighed fra en anden, er vi nød til at elske og acceptere os selv betingelsesløst. Når vi gør det heales vores hjerte og sjæl, og vi kan leve det liv der er meningen vi skal leve. Vi er alle i stand til at heale os selv, vi er bare nød til at vågne op og forstå, hvad der står i vejen for os.


Sessionen er for dig der oplever en stresset hverdag, har et overbelastet nervesystem, har angst eller depression. For dig der føler ubehag eller uro i kroppen, For dig der har et lavt selvværd, eller mangel på selvkærlighed. Du opnår gennem sessionen mere indre ro, større overskud og mere energi, balance i dit nervesystem og i alle dine 7 chakraer.

Du får 1 time med dejlig healende meditations musik, aura spray, krystal healing, chakra healing, engle healing og universel kanalisering. Du får vejleding og råd til dit fremtidige fokus.


HEALING 60 min 1000 ,-

FORNY 

DIN ENERGI

Healing er energi veksling mellem levende organismer.

Healing er også arbejde med den personlige energi.


Et eksempel kan være, at når kroppen er flad, træt eller udkørt, skyldes det at din energi er i ubalance fordi du har kørt kroppen ud over dens energigrænse. Det betyder at du har arbejdet og behandlet din krop, hårdere end den kunne klare, og derfor er kørt flad, Healing kan derfor hjæle dog til, at komme på rette spor energimæssigt og ofte giver en session med healing, efterfølgende fysiske virkninger på din krop og dit legeme, fordi der er arbejdet på at få din energi og dine chakra i balance. 


Chakra er energi hjul i din krop. De er forbundet med dine energi centre og dine energistrukturer i dine forskellige energi legemer, som din krop består af. Du har mange hundrede chakra centre, da din krop har mange små, nogle lidt større og så de 7 store chakra som der oftes tales om og arbejdes med.