Holistisk kropsterapi er en behandling, der tager udgangspunkt i et holistisk syn på kroppen og mennesket.  Din krop bærer præg af, hvordan du har levet dit liv. Din psykiske tilstand påvirker din krop, og din fysiske tilstand påvirker omvendt dine følelser, tanker og sindsstemninger.

 


Har du uforklarlige smerter, skader eller sygdom gennem længere tid, eller en pludselig opstået ubalance ??


Jeg arbejder gennem din krop med vejrtrækning, stræk, bøj, pulsering og tryk., alt er i samspil med dit nervesystem. Jeg benytter mig af microsystemer i ansigt, hænder, fødder og på kroppen.  I en behandling arbejder jeg med din krops væv og muskler, hvor spændingerne oftes sætter sig, når vi holder fast i noget.


Kropsterapien består af flere teknikker, som jeg sammensætter ud fra dit behov. Ansigtsrefleksterapi er en behandlingsteknok, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer og sygdomme. Med denne teknik behandles årsagen til kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer og dysfunktioner.


Neuro fod refleksterapi tager udgangspunkt i posturologi. Med behandlingen opnår man at hjernen registrerer og modtager korrekt information om kroppens stilling. Det er kun hjernen der er SÅ resourcefuld til denne opgave uden at den vil give nogen former for bivirkninger.


Bindevævsmassage er en behagelig og specifik metode til at afspænde og løsne op for spændinger. Det er en massageform, som udover at arbejde med bindevævet, også arbejder med nervesystemet og musklerne. Når der arbejdes med bindevævet, påvirkes det autonome nervesystem. Særligt den del af nervesystemet er ansvarligt for reguleringen af forandringer i tilstanden mellem spænding og afslapning i hele kroppen.Lymfedrænage er en meget blød form for behandling, hvor vi med brug af forskellige greb og teknikker med hænderne aktiverer lymfesystemet og hjælper kroppen til at komme af med ødemer og affaldsstoffer. Behandlingen er væskedrivende og styrker/hjælper samtidig immunforsvaret.Undervejs indgår samtale, alt efter hvad din krop og dit hjerte har i spil.


Vi kan arbejde med fysiske og følelsesmæssige symptomer.


Behandlingen har positiv effekt på : 


Akutte smerter · kroniske smerter - Angst · depression - fibromyalgi · former for gigt - hovepine · migræne - nakke · Skulder og ryg problemer

Stress · udbrændthed · PTSD · Traumer · Fordøjelsesproblemer


Kropsterapi 90 min. kr. 1050,- 

Kropsterapi forløb 5 sessioner kr. 4800,-