NEO

Energirummet baserer sig på AdditWaters viden om vands evne til at bære og videregive energi og på Bruce Tainio’s tese om betydningen af kroppens frekvensniveau for bevarelse af sundhed. NEO-konceptet er et fysisk rum med en særlig konstrueret maskine, der bringer vand med et naturligt energiberiget mineralindhold i en bestemt svingning/ rotation. Derved skabes en kraftig udstråling af energi, som blandt andet kan måles i Hz. Den frekvens, NEO-konceptet udsender, kan optages af celler i kroppen, der måtte være i underskud af energi. Derved genoprettes kroppens naturlige energiniveau. Effekten viser sig blandt andet ved, at kroppens blodgennemstrømning (målt med et gausmeter) efter ophold i rummet er øget – uden at puls/hjerteslagene øges. Det betyder mere energi uden øget belastning af hjertet.

NEO - Naturlig Energi Optimering

Et energirum til optimering af kroppens celleenergi

1 time hvor du kobler af fra hverdagens stress, 1 time uden mobiltelefon, 1 time med ro og nærvær, 1 time hvor dine celler optimeres med energi. Sådan foregår en NEO behandling hos klinik NEO på Amager Boulevard 129


Man opholder sig i NEO rummet 1 time ad gangen. Du behøver blot møde op med dig selv i din sædvanlige påklædning – ingen særlige forudsætninger kræves.


For at opnå det bedste resultat anbefales det at slappe af og nyde opholdet. Fri adgang til AdditWater vand under behandlingen er inkluderet.


Vi anbefaler at du slukker din telefon og "bare" er til stede i dig selv.


Mød op 15 min. før behandlingen starter, så der er tid til at finde din yndlingsstol, tæpper og puder. Det er også muligt at ligge ned under behandlingen. Du "bygger" din egen rede - så du sidder behageligt efter dit behov. 


NEO tilbyder plads til 7 klienter af gangen. 


FRI adgang til AdditWaters vand - Vi anbefaler at man drikker vand under hele behandlingen. 


NEO rummet ligger på Amager Boulevard 129 - Klinik NEO er en del af Holoshouse. Neo er et "selvkørende" rum, det betyder at du enten får udleveret nøgle hos mig i Holoshouse, booker du en tid uden for Holoshouses åbningstider vil du blive lukket ind af en medarbejder.  


NEO er for alle - 

Ved sygdom anbefaler vi at du efter 1 behandling, sætter tid af til en opfølgende samtale hos mig i Holoshouse, omkring dit efterfølgende forløb, da det er individuelt hvor meget din krop har behov for. 

Det anbefales ikke at bruge NEO behandling under graviditet. 


Har du spørgsmål vedr. behandlingen, bedes du sende en mail til holoshouse@gmail.com


PRISER :

1 Behandlig 500 Kr.

5 Behandlinger 2250 Kr.

10 Behandlinger 4000 Kr. 


Ønsker du at købe et klippekort bedes du sende en mail til holoshouse@gmail.com


BOOK din NEO behandling her (EVENT) onlinebooking· Baggrund/forudsætning

Energirummet baserer sig på AdditWaters filosofi om vands evne til at bære og videregive energi og på Bruce Taino’s tese om betydningen af kroppens frekvensniveau for bevarelse af sundhed. 


· Hvad er det?

NEO-konceptet er et fysisk rum med en særlig konstrueret maskine, der bringer vand med et naturligt energiberiget mineralindhold i en bestemt svingning/rotation. Derved skabes en kraftig udstråling af energi, som blandt kan måles i Hz. Ved ophold i rummet sidder man behagelig og afslappet i en stol. 


· Hvad kan det?

Den frekvens, NEO-konceptet udsender, kan optages af celler i kroppen, der måtte være i underskud af energi. Derved genoprettes kroppens naturlige energiniveau. 

Effekten viser sig blandt andet ved, at kroppens blodgennemstrømning (målt med et gausmeter) efter ophold i rummet er øget – uden at puls/hjerteslagene øges. Det betyder mere energi uden øget belastning af hjertet. 


· Hvem er det til.

Til alle, som ønsker at bevare eller genskabe et optimalt energiniveau på celleplan i kroppen, eller som har behov for ekstra energi. Et ophold i NEO rummet kan således anbefales til alle, der går op i sundhed og velvære. Til sportsfolk, som skal yde noget ekstra. Til mennesker, som er i sundhedsmæssigt underskud. Endelig vil rummet også være attraktivt for mennesker, som ønsker at benytte et højere energiniveau i kroppen, en højere frekvens, som støtte til en udvikling mod en højere bevidsthed. 


· Hvordan/hvornår skal det bruges?

Man opholder sig i NEO rummet 1 time ad gangen en gang om ugen eller efter individuelt behov. Antal behandlinger og behandlingernes frekvens vil afhænge af den enkeltes situation – spørg I holoshouse. 

"En persons helbred kan bestemmes af frekvensen i dennes krop" - Dr. Robert O. 


Moderne kliniks forskning på lav kropsfrekvens


  • "Menneskelige celler har en elsktrisk spænding" - Dr. Otto Warburg (nobel pris for cancer research )
  • En lav frekvens i kroppen er forårsaget af psykologiske ( f.eks. tanker ) og fysiske ( f.eks. mad ) stressfaktorer 
  • De forstyrre cellekommunikationen og forårsager kemisk ubalance
  • Menneskelige celler begynder at mutere, når deres frekvens falder til under 62 MHz
  • Omgivelser og produkter med høj frekvens skaber et miljø, hvor sygdom, bakterier, virus og svamp får sværere vækstbetingelser.
  • Når vi holder kroppens energiniveau ( frekvensniveau ) på et naturligt leje, er vi sikre på at gå fri for sygdom. 

Kontakt 

Telefonisk : 92 90 93 93

Mail : holoshouse@gmail.com


Åbningstider HOLOSHOUSE

Mandag 8.00 - 20.00

Tirsdag  8.00 - 20.00

Onsdag  8.00 - 20.00


Torsdag, fredag og lørdag KUN efter aftale. 


Åbningstider klinik NEO

Mandag 8.00 - 20.00

Tirsdag  8.00 - 20.00

Onsdag  8.00 - 20.00

Torsdag 9.00 - 18.00

Fredag   8.00 - 16.00

Lørdag & Søndag 10 - 16.00 


Find vej 


Holoshouse

Amager Boulevard 124 A

2300 København S


Klinik NEO

Amager Boylevard 129

2300 København S


Holoshouse modtager mobilepay betaling - fakturabetaling & kontant betaling


Parkering er muligt 

Bus 5A & 2A lige til døren

Metro -  Amagerbro st. få minutters gang