NEO

KØB ET NEO ABONNEMENT

og få rabat på behandling samt adgang til udvidet åbningstider

LÆS HER

Neo - Naturlig energibehandling

Overførsel af energi fra struktureret vand til kroppens celler

Hvad er NEO?

NEO står for Naturlig Energi Optimering og er udviklet af den Danske virksomhed Addit Nature. Addit Nature har en ambition om at udforske og udbrede naturens mulige positive påvirkninger på udfordringer, vi som mennesker står over for i dag.

Naturlig Energibehandling tilfører den energi som vand indeholder i sin naturlige form til kroppens celler, og genopretter den ubalance, som er opstået ved, at vi som mennesker har bevæget os længere og længere væk fra naturen, både i vores fysiske omgivelser og i form af det vi spiser og drikker.

NEO-konceptet er et fysisk rum med en særlig konstrueret maskine, der bringer vand med et naturligt energiberiget mineralindhold i en bestemt svingning/rotation. Derved skabes en kraftig udstråling af energi, som blandt kan måles i Mhz.


Neo kan tilføre energi til kroppens celler

NEO er vigtigt - hvorfor ?

Det altafgørende for vores sundhed , fysisk, psykisk og mentalt er at kroppens celler ligger vanemessigt i deres naturligt skabte energiniveau ( 60-80Mhz) målt i frekvens. En vedvarende naturlig energibalnce i kroppens celler styrker immunforsvaret til at opretholde en sund og rask tilstand i kroppen.

Når kroppens celler ligger på deres naturlige energibalance, skabes det bedste grundlag for en optimeret sundhed. Det gør vores fysiske krop meget mere modstandsdygtig, og livsvilkårene for bakterier, virus og sygdomstilstande nedbrydes. NEO er vigtig for dig, der vil opretholde balance i sundhed og styrke.

Den frekvens, NEO-konceptet udsender, kan optages af celler i kroppen, der måtte være i underskud af energi. Derved genoprettes kroppens naturlige energiniveau. 

Effekten viser sig blandt andet ved, at kroppens blodgennemstrømning (målt med et gausmeter) efter ophold i rummet er øget – uden at puls/hjerteslagene øges. Det betyder mere energi uden øget belastning af hjertet. 


Optimer din sundhed med Neo

Hvad påvirker vores cellefrekvens ?

Det miljø vi til dagligt skaber for vores celler, er med til at skabe de vaner som cellerne adaptere til. De gode ting som sund og levende mad, meditation, positivt mindset, taknemmelighed, god nattesøvn, motion, naturen, er med til at påvirke cellernes energiniveau positivt. De ting der er med til at påvirke cellernes energiniveau i negativ retning er alkohol, rygning, ingen eller for lidt motion, dårlig søvn, stress, wifi, fjernsyn, forarbejdet mad. 

NEO Center Amager


Sådan foregår en NEO behandling

Et NEO center er et rum, hvor struktureret energifyldt vand, omrøres i en special fremstillet keramisk beholder.

Dette skaber et stærkt energifelt, som påvirker kroppens celler positivt. Cellerne afstresses og genfinder deres naturlige

balance.

Man opholder sig i NEO rummet 1 time ad gangen. Du behøver blot møde op med dig selv i din sædvanlige

påklædning – ingen særlige forudsætninger kræves.  For at opnå det bedste resultat anbefales det at slappe af

og nyde opholdet. Fri adgang til AdditWater vand under behandlingen er inkluderet.


Vi anbefaler at du slukker din telefon og "bare" er til stede i dig selv.


Mød op 10 min. før behandlingen starter, så der er tid til at finde din yndlingsstol, tæpper og puder. Det er også muligt at ligge ned under behandlingen. Du "bygger" din egen rede - så du sidder behageligt efter dit behov. 


NEO tilbyder plads til 6 klienter af gangen. 

ALLE tider starter samme tid hver dag


FRI adgang til AdditWaters vand - Vi anbefaler at man drikker vand under hele behandlingen.

Du har mulighed for at købe din egen Addit Water vandflaske, så du fortsat kan opretholde dit naturlige energiniveau med struktureret vand. LÆS MERE HER


INFO

VI modtager mobilepay · fakturabetaling


PARKERING er muligt, BUS 5A & 2A METRO Amagerbro st. 

KONTAKT

HOLOSHOUSE Amager Boulevard 124 A · 2300 KBH S     

KLINIK NEO Amager Boulevard 129 · 2300 KBH S


TELEFON : 9290 9393

MAIL : holoshouse@gmail.com


Eventuelle efter reaktioner af NEO-Session

Hvad kan du forvente efter en session ?

Kuldefornemmelse · Øget tissetrang · Let ømhed i kroppen · Let hovedpine · Tørre øjne og mund · Let tryk i brystkassen · Trykken for panden · Snurren og sitren i kroppen · Træthedsfornemmelse · Emotionelle reaktioner

NEO konceptet har indtil videre hjulpet vores klienter med

Positive erfaringer med NEO - session

Færre muskel- og ledsmerter · Hurtigere opheling af overbelastningsskader · Øget restitution efter fysisk aktivitet og intenst arbejde · Mindre inflammation

Mindre behov for medicinering herunder smertestillende & gigtmedicin · Færre bivirkninger ved kemobehandling · Optimeret immunforsvar · Regulering af blodsukker (type1+2)

Øget energiniveau · Større oplevelse af indre ro · Større overskud til at håndtere hverdagen · Bedre søvn · Øget livskvalitet · Inkontinens & rejsningsproblemer

Optimeret hørelse og balance · Reducering af synsforstyrrelser · Reducering af stress både psykisk og fysisk · Optimering af hormonbalance  · Optimeret fordøjelse

Færre bivirkninger ved ME – Kronisk træthedssyndrom · Færre bivirkninger ved Fibromyalgi

HURTIGE LINKS

NEO - booking

Onlinebooking

NEO Centre i DK
NEO er for alle - 

Til alle, som ønsker at bevare eller genskabe et optimalt energiniveau på celleplan i kroppen, eller som har behov for ekstra energi. Et ophold i NEO rummet kan således anbefales til alle, der går op i sundhed og velvære. Til sportsfolk, som skal yde noget ekstra. Til mennesker, som er i sundhedsmæssigt underskud. Endelig vil rummet også være attraktivt for mennesker, som ønsker at benytte et højere energiniveau i kroppen, en højere frekvens, som støtte til en udvikling mod en højere bevidsthed. 


Ved sygdom anbefaler vi at du efter 1 behandling, sætter tid af til en opfølgende samtale hos mig i Holoshouse, omkring dit efterfølgende forløb, da alle fagligt vurderes individuelt.


Det anbefales ikke at bruge NEO behandling under graviditet. 
Disclaimer – NEO koncept

Vi gør opmærksom på at NEO behandlingen foregår på eget ansvar.

Det er klientens ansvar at gøre opmærksom på hvis der er særlige omstændigheder så der kan vurderes om NEO behandling er hensigtsmæssig, 

Resultater kan variere fra person til person ligesom antallet af behandlinger også er meget individuelt.

Det er obligatorisk at oplyse at der ingen garanti er for at NEO behandling vil hjælpe dig.

Holoshouse opfordre derfor ikke at NEO behandling på nogen måde skal erstatte for behandling anbefalet af din egen læge eller tilknyttet sundhedsprofessionelle.

NEO behandling er et supplement til de etablerede behandlingsformer. 

Holoshouse anbefaler kun NEO behandling til dem vi fagligt vurderer har gavn af behandlingen.

Holoshouse er ikke ansvarlig ift. udvikling af NEO anlægget, ligesom alle rettigheder til NEO anlægget er ejet af producenten.

Neo - Naturlig energibehandling

55min.