Bipolar terapi

Bipolar trauma refleksterapi 

Forløsning af gammel trauma

Bipolar trauma refleksterapi er en behandlingsteknik der er sammensat af micro-systemer i ansigt og fødder baseret i Tibetansk medicin. Kroppens og hjernens hormonelle niveau reguleres, samt den neurologiske balance i forhold til neurotransmitterne. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og nordadrenalin.

Med balance i kroppens kemi, skabes der ro i din hjerne, dit sind, din krop og sjæl.


Følelser og hændelser oplagres i vores hjerne i det limbiske system, amygdala, nervesystemet samt i vores krop som cellehukommelse. Ubalance i kroppens kemi kan på sigt medføre sygdom. De fleste menesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge.

Mange er slet ikke klar over at de har en psykisk ubalance/blokering der gør at de konstant er syge eller er nød til at leve i et længerevarende sygdomsforløb. De sygdomme, der følger i kølvandet er utallige.


Med denne teknik er det muligt for klienten at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand.

En tilstand med fuldstændig ro i din indre krop og psyke. I den tilstand er det muligt  at arbejde sig til et endnu dybere niveau, en form for meditativ tilstand. Den meditative tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer der ligger lagret i både bevistheden og underbevistheden.


Bipolare refleksterapi - avanceret ansigts og fod zoneterapi er udviklet af Lone Sørensen Sorensensistem TM. Om end der er tale om en basismetode, er det en særdeles præcis og dyb zone/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.


Behandlingstid 60. min

Behandlingen foregår i ansigt og på fødder.

Punkter og zoner stimmuleres manuelt - med  Hybenolie 100% naturlig og uden tilsætningsstoffer, samt Frankincense creme.

Behandlingen kan afhjælpe:

Stress

Trauma

Emotionelle ubalancer

Mentale dysfunktioner

Depression

Udbrændthed

Spiseforstyrrelser

Reaktioner efter behandling

kan være afslappethed  - følelsesmessige reaktioner - træthed - lettere til gråd - lethed - sårbarhed.


Drik rigeligt med vand efter behandlingen. 

Det anbefales ikke at denne behandling kombiners med andre behandlinger

Behandling 60 min 750 kr

HOLOSHOUSE Amager Boulevard 124 A · 2300 København S      KLINIK NEO Amager Boulevard 129 · 2300 København S


TELEFON : 9290 9393

MAIL : holoshouse@gmail.com


VI modtager mobilepay · fakturabetaling

PARKERING er muligt, BUS 5A & 2A lige til døren - METRO Amagerbro st.