MIT KALD

I sjælen ligger mulighederne

til dit fulde potentiale


Jeg arbejder med hjertet, og min vision, mit "kald" er at forandre verden til den bevidsthed om at alt er energi og alt hænger sammen. Vi styre selv kroppens biologi, og jeg arbejder ud fra den overbevisning om at det altid er i psyken, barndommens traumaer, begrænsninger eller overbevisninger vi skal finde nøglen til selvhelbredelse, frihed og sundhed. At forstå hvorfor en sygdom opstår, er det første skridt på vejen mod helbredelse. 

Som behandler, betyder tillid, tid og nærvær ALT. Hos mig bliver du favnet og mødt som den du er og lige der hvor du står i din process. Sammen tager vi udgangspunkt i de resourcer du har til rådighed. Jeg er nærværende og blid, kontant, passioneret og følger alle mine klienter til helt ud i lyset. 


DINE KROPS EVNE TIL AT KOMMUNIKERE, dine celler kommunukere med omgivelserne og verden omkring dig. Du påvirker dit eget helbred gennem den livsstil du lever. Alt i vores krop og uden for kroppen er forbundet. Du kan aktivere eller deaktivere dine gener gennem dine tanker, følelser og livsstil. 

Rejsen vi er på, ender aldrig. og det er det der gør livet så utroligt smukt. 

JEG HAR SELV GÅET VEJEN 


Jeg startede som selvstændig kropsterapeut i 2015, en drøm der gik i opfyldelse og en følelse af endelig at være "hjemme".

Idag er jeg indehaver af Holoshouse og NEO Center AMager, 2 klinikker i samme gade, som supplere hinanden til en helt unik rejse for de sjæle der kommer til mig. 


Jeg er selv gået vejen fra forvirret, tom og fuldstændig fortabt i livet -

til at lære mig selv at kende og genfinde livsglæden.


For 5 år siden fik jeg konstateret modermærkekræft i mit øje, og det er min egen selvhelbredende rejse der idag er fundamentet i min måde at hjælpe andre på.


Den største lærring for mig var at finde accept og fortåelse for hvor dybe spor vores barndom sætter i os, og hvor meget af det vi fik med fra vores forældre blot er overbevisninger og begrænsninger, som sagtens kan omskrives. 

Vi kan ikke ændre på fortiden, men vi kan med lethed ændre på opfattelsen af den.


Privat er jeg mor på fuldtid, til en dejlig dreng.


Karina Gottshalck

UDDANNELSER


Jeg er uddannet kropsterapeut healer, clairvoyant 

Mine uddannelser spænder bredt, jeg er enormt nysgærrig på helheden, og alt det omkringliggende i kroppens ubalancer/sygdomme.

Mine evner har jeg altid haft,

"mødet" med universets guider og de som er gået i forvejen havde jeg første gang som 9årig.


BODY

Certificeret terapeut / Internationalt Institute Barcelona

Sorensensistem - Lone Sørensen


Ansigtsrefleksterapi

Neuro fod refleksterapi

Tibetansk nakke/skalp

Neuro håndrefleksterapi

Dien chan neuro terapi

Lymfedrænage massør

BindevævsmassørMIND

Bipolar traume refleksterapi

METAsundhedspractitioner,

TFT - kroppens celler husker altSPIRIT

Clairvoyant

Tankefeltsterapeut

Healer - earth healing