Kropsbehandlinger og arbejdet med kroppen 


Når jeg ser en på krop, ser jeg langt fra kun en krop.

Jeg ser et helt liv.

Jeg ser en krop, som har formet sig efter livet og alt hvad der har fulgt med, på godt og ondt.

Jeg ser og mærker overbevisninger, følelser, mønstre, blokeringer og begrænsninger.


Derfor, når jeg arbejder og skal vejlede dig, bevæge og behandle de symptomer og udfordringer kroppen kommer med,

ser jeg altid på kroppen som en del af en langt større sammenhæng end kun kroppen.


Det trækker tråde ind i en hel verden indeni, ud i en hel verden udenom, og kropslig hukommelse fra et helt liv blander sig og påvirker vores nervesystemet.


Holistisk kropsterapi er en behandling, der tager udgangspunkt i et holistisk syn på kroppen og mennesket.  Din krop bærer præg af, hvordan du har levet dit liv. Din psykiske tilstand påvirker din krop, og din fysiske tilstand påvirker omvendt dine følelser, tanker og sindsstemninger.

 

Har du uforklarlige smerter, skader eller sygdom gennem længere tid, eller en pludselig opstået ubalance ??


Jeg arbejder gennem din krop med vejrtrækning, stræk, bøj, pulsering og tryk., alt er i samspil med dit nervesystem. Jeg benytter mig af microsystemer i ansigt, hænder, fødder og på kroppen. I en behandling arbejder jeg med din krops væv og muskler, hvor spændingerne oftes sætter sig, når vi holder fast i noget.


Undervejs indgår samtale, alt efter hvad din krop og dit hjerte har i spil.

Gør en forskel for dig selv allerede idag

Kropsterapi og healing handler om samspillet mellem din krop og dit sind. Livets spor, barndommens overbevisninger, uforløste konflikter, traume og stress sætter sig som blokeringer i vores muskler, led og bindevæv. Med kropsterapi og healing kan vi hjælpe kroppen med at forløse de traumaer den har bygget op.

Der er en biologisk og meningsfuld årsag til, at vores krop skaber symptomer.

Din krop taler til dig, jeg kan støtte dig i at lytte, for når du ændre din opfattelse af livet, respondere din fysiske krop.

Ansigtsrefleksterapi

En blid behandlingsform, Stimulering af reflekszoner og punkter i ansigtet, for at stimulere og behandle mentale og fysiske ubalancer.


LÆS MERE

Infrarød varme behandling

Forkæl dig selv med infrarød varmebehandling . Træk stikket og nyd at varmen trænger helt ind i din krop og afspender alle muskler


LÆS MERE

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage behandler nervesystemet, muskler og bindevævet. Bindevævsmassage er god til at afspænde og løsne op for spændinger i kroppen.


LÆS MERE

.


Traumeforløsning

Bipolar trauma refleksterapi er en behandlingsteknik der er sammensat af microsystemer i ansigt og fødder, baseret i tibetansk medicin. Kroppens og hjernens hormonelle niveauer reguleres.

Læs mere


Tibetansk nakke & skalp

Denne behandling er verdens ældst kendte teknik, hvor skalp, nakke og skuldre behandles for smerter og spændinger. Behandlingen virker stimulerende på kredsløbet, afslapper musklerne


LÆS MERE

Manuel lymfedrænage

Lymfedænage har en god effekt til at afhjælpe allergi, hudproblemer, migræne, gigt, dårligt blodomløb eller forstoppelse og væskeophobninger i kroppen


LÆS MERE

Healing

Med healing vil du opnå en følelse aftotal afslapning, og lige her er der muighed for at trække stikket og give slip.LÆS MERE

Tibetansk Neuro-fodrefleksterapi

En hjernebaseret refleksterapi, hvor man er i stand til at genoprette balancen i kroppen både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt


Læs mere


MOTIVATIONAL PHRASE

Use this paragraph to enter a motivational phrase and help your visitor make a decision by clicking the button below