Ansigtsrefleksterapi


Dit ansigt viser hvem du er.

Ansigtet er den mest udtryksfulde kropsdel vi har. Det er ansigtet, vi viser frem.  Ansigtet fortæller os, hvem vi er, og hvordan vi har det.

Ansigtet består af mange små muskler, som skaber vores mimik og som også afspejler vores følelser. 

Smilerynker eller bekymringsrynker – det hele kan aflæses i vores ansigt.

Ligesom ved zoneterapi på fødderne, er der i ansigtet et spejl af kroppen. Hver zone i ansigtet anses at svare til et bestemt område i kroppen, og ved at påvirke zonen med en særlig manuel tryk- og massageteknik opnås en reaktion i kroppen.

Behandling i ansigtet giver stort velvære og huden får en frisk glød.


Til dig der ønsker mental og fysisk velvære

Ansigtsrefleksterapi er en blid behandlingsform, der tager udgangspunkt i avanceret zoneterapi. Der arbejdes manuelt ved stimulere reflekszoner og punkter i ansigtet, for at stimulere og behandle mentale og fysiske ubalancer.


Effekt af behandlingen?

Refleksterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb, så både hjerne, organer, muskler, hormon- og nervesystem kommer til at fungere bedre. Det betyder, at kroppen kommer i balance og efterlader både børn og voksne med en følelse af velvære. Noget af det første du kan bemærke, er et forbedret blodomløb, bedre søvn eller mindsket stressniveau.

Ved at anvende denne terapeutiske metode er det ikke kun alene for at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet at behandle årsagen til, at sygdomme og ubalancer opstår.


Hvad er ansigtsrefleksterapi og hvornår anvendes det?

Ansigtsrefleksterapi er zoneterapi i ansigtet, men det er meget mere end det. Ved ansigtsrefleksterapi arbejdes desuden på akupunkturpunkter, nervesystem, kredsløb og lymfesystem gennem stimulering af hudoverfalden i ansigt og kranie. Der indgår elementer fra forskellige teknikker, fx traditionel akupunktur, kraniosakralterapi og zoneterapi.

Ansigtsrefleksterapi bruges  ved smerter i led og muskler, stress, kredsløbsbesvær, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer, allergi, hovedpine, følger efter hjernerystelse, koncentrationsbesvær, facialparese, nedsat fertilitet, gener ved overgangsalder m.fl.


Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen foregår ved tryk og massage på ansigt og kranie. De enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand m.m. giver mig – sammen med det du fortæller mig – et billede af, hvor jeg vha. behandlingen kan hjælpe kroppen.

Typiske reaktioner efter ansigtsrefleksterapi, som typisk ses i starten
Afslapning, træthed og god søvn
Tørst, øget vandladning og koncentreret urin
Rumlen i maven, ændring af mavefunktion
Udskillelse af sekreter, fx fra næse og svælg
Kortvarigt kuldskær
Forbigående opblussen af symptomer
Følelsesmæssige reaktioner


Forløb
På forhånd kan det være svært at sige, hvordan kroppen reagerer og hvor mange behandlinger, der skal til. Behandlingen skræddersyes efter dit behov, og kan jursterers løbende efter behov. Generelt anbefaler jeg 


Et forløb kan typisk se sådan ud:
Ansigtsrefleksterapi 1-2 gange den første uge, dernæst med ca. en uges mellemrum og med længere og længere intervaller. Der kan også veksles mellem neuro fod refleksterapi og ansigtsrefleksterapi .


Behandling


Behandlingstid 60 minutter

Behandlingen foregår udelukkende i ansigt og på hals. Stimulation og tryk på zoner og punkter. Du ligger behageligt på en opvarmet briks, med dejlig musik og aroma


Betaling


1 session kr. 800,-

Hvis der er behov for et forløb kan et klippekort anbefales.

5 klip kr. 3500,

Du kan betale med mobile pay48427, kontant eller via faktura

Booking


Behandlingen kan bookes online. Finder du ikke en tid der passer dig, er du velkommen til at sende mig en mail holoshouse@gmail.com eller ringe på tlf: : 92 90 93 93, så vi kan finde dig en passende tid

Herefter vil du modtage en bekræftelse på vores aftale.

Aflysning


Bliver du forhindret i den aftalte tid, bedes du hurtigst muligt give besked på tlf. 92 90 93 93.


Ved aflysning på dagen afkræves for fuld ydelse

"Karina er en af de bedste behandlere jeg har været hos. hun er fantastisk til at lytte og vurdere hvilken behandling man har brug for

TAK fordi du giver så meget af dig selv til os andre"