Bindevævsmassage


Bindevæv findes i hele kroppen; i huden, i og omkring muskler, sener og knogler og i alle organer. Vores bindevæv binder kroppen sammen, sørger for, at der er forbindelse mellem muskler og knogler, og at vores indre organer bliver, hvor de er.Bindevævsmassage behandler nervesystemet, muskler og bindevævet. Bindevævsmassage er god til at afspænde og løsne op for spændinger i kroppen.

Når der arbejdes med bindevævsmassage løsnes hele bindevævssystemet, såsom muskelhinder, underhud, sener, ledbånd og knoglehinder. Spændte områder i bindevævet er der, hvor kroppen oplagrer minder fra fysiske eller følelsesmæssige traumer. Ved at løsne bindevævssystemet for spændinger, bliver det lettere at slippe de psykiske problemer der er relateret til den fysiske spænding. Det giver en større fysisk og psykisk velvære.

En blid kropsbehandling, der får dig helt der ned, hvor du slapper dybt af og bare overgiver dig til velværen og letheden, som breder sig fra top til tå.


Bindevævet udgør et fintmasket net i vores krop, og omslutter blandt andet vores muskler, organer, knogler og led og indeholder betydelige nerveender. Derfor giver det så god mening at afspænde bindevævet de steder i kroppen, hvor du oplever spændinger.

Under behandlingen anbefaler jeg, at du er iført blødt og afslappet tøj som leggings og en top, så du kan ligge bekvemt på briksen. Jeg arbejder med fingerspidsblide tvist/tryk forskellige steder på kroppen fra fødder til nakke og hals. Teknikken rammer dybt på en nænsom og behagelig måde, hvor din krop kan følge med og koble helt af under behandlingen.


Behandlingen kan bestå af en enkelt behandling, hvor velværen er i fokus. Ved specifikke spændinger anbefaler jeg et forløb på minimum tre behandlinger. Hver behandling varer 1 1/2 time. 


Hvad kan behandles med bindevævsmassage?

Behandling med bindevævsmassage kan medvirke til en bedre kropsholdning, øget fleksibilitet, forbedret vejrtrækningen og øget velvære.

Hvis bindevævet mellem to muskler, der burde være seperate, "limer" dem sammen, kan der opstå smerter, når den ene muskel er nødt til at trække den anden med. Det kan også ske, at musklen "limes" til knoglen, hvorledes at smerte opstår. Med bindevævsmassage kan terapeuten frigøre denne "lim" mellem musklerne, og dermed give de forskellige dele lov til at bevæge sig friere i forhold til hinanden.


Når man arbejder på bindevævet, arbejder man således både på muskulaturen men også med nervesystemet, og behandlingerne kan være med til at afhælpe følgende:


Piskesmæld

Lændesmerter & rygsmerter

Ondt i nakken & skuldersmerter

Iskias smerter

Fibromyalgi

Bækkenløsning

Frossen skulder

Ledsmerter

Vejrtrækningsproblemer

Sportsskader

Forstuvning

Stivhed

Smerter

Muskelspændinger


Hvordan foregår en behandling med bindevævsmassage?

Bindevævsmassage er en nænsom behandling.

Jeg anvender lette tryk, der går i dybden hvorved spændinger i muskler, bindevæv og nervesystemet kan frigøres.


Ved at løsne dele af bindevævssystemet, såsom muskelhinder, underhud, sener, ledbånd og knoglehinder, afbalanceres bindevævssystemet. Når man afbalancerer bindevævet, aktiveres det autonome nervesystem, hvorved kroppen slipper stress og spændinger.

Disse spændte områder i bindevævet er dér, hvor kroppen oplagrer minder fra alle fysiske eller følelsesmæssige traumer. At rense kroppen fra fysisk spænding tillader også klienten at slippe de psykiske problemer relateret til den fysiske spænding. I denne psykofysiske proces får klienten sin psykologiske fleksibilitet tilbage.Sygdomme i bindevævet

Sygdomme i bindevæv opstår, når vores immunforsvar tager fejl og forveksler vores bindevævsceller med fremmede celler. Det skaber en betændelsestilstand i bindevævet og påvirker forskellige organer og strukturer i kroppen.


Eksempler på sygdomme:

Leddegigt

Muskelgigt; en betændelsestilstand i musklernes blodkar

Sjögrens syndrom; tårekirtler og spytkirtler bliver angrebet

Lupus; angriber især hud, led og nyrer

Marfans syndrom; angriber knogler, øjne og hjertekar

Behandling


1 session 90 minutter

Behandlingen er en full body behandling. Behandling af specifikke områder kan også aftales. Du ligger behageligt på en opvarmet briks.

Betaling


1 session kr. 1000

Hvis der er behov for et forløb kan et klippekort anbefales.

5 klip kr. 4500

Du kan betale med mobile pay48427, kontant eller via faktura

Booking


Behandlingen kan bookes online. Finder du ikke en tid der passer dig, er du velkommen til at sende mig en mail holoshouse@gmail.com eller ringe på tlf: : 92 90 93 93, så vi kan finde dig en passende tid

Herefter vil du modtage en bekræftelse på vores aftale.


Aflysning


Bliver du forhindret i den aftalte tid, bedes du hurtigst muligt give besked på tlf. 92 90 93 93.


Ved aflysning på dagen afkræves for fuld ydelse

" Jeg har fibromalgi og kan ikke fungere i min hverdag uden Karinas bindevævsmassage. HUN er bare den bedste og mest omsorgsfulde behandler jeg har mødt. "