Healing


Dyb indre ro

Med healing vil du opnå en følelse af total afslapning, og lige her er der muighed for at trække stikket og give slip.


Jeg healer ALTID intuitivt og bruger de værktøjer, som lige præcis du har brug for . Jeg har altid fokus på dine chakra og energicentre, din indre balance og de steder på din krop, hvor jeg kan mærke dine fysiske blokeringer.


Healing er energi veksling mellem levende organismer. Healing er også arbejde med den personlige energi. Et eksempel kan være, at når kroppen er flad, træt eller udkørt, skyldes det at din energi er i ubalance, fordi du har kørt kroppen ud over dens energigrænse. Det betyder at du har arbejdet og behandlet din krop, hårdere end den kunne klare, og derfor er kørt flad.


Healing kan  hjælpe dig til, at finde hjem energimæssigt og ofte giver en session med healing, efterfølgende fysiske virkninger på din krop ,

fordi der er arbejdet på at få din energi og dine chakra i balance.


Chakra er energi hjul i din krop. De er forbundet med dine energi centre og dine energstrukturer i dine forskellige energi legemer, som din krop består af. Du har mange hundrede chakra centre, da din krop har mange små, nogle lidt større og 7 store chakra, som der oftes tales om og arbejdes med.


At blive healet på og at modtage en healings behandling, betyder at man siger ja tak, til det rene og klare lys, den rene kærligheds vibration og den uselvisk og “ego-løse” klarhed, som universet stillet til rådighed for dig og mig i nuet.


Healing kan ikke gøre dig rask fra dine kroniske sygdomme, men det har vist sig at kunne afhjælpe. Nogen på deres kroniske lidelser, nogle på smerterne, nogle på årsagen, osv.


Healing er meget forskelligt fra person til person. Det man kan opleve under en healing, er personligt og kun mellem dig og mig.
Undervejs i healingen, modtager jeg ofte clairvoyantiske beskeder og budskaber, som jeg giver dig efterfølgende.Sessionen er for dig der oplever en stresset hverdag, har et overbelastet nervesystem, har angst eller depression.

For dig der føler ubehag eller uro i kroppen, For dig der har et lavt selvværd, eller mangel på selvkærlighed. Du opnår gennem sessionen mere indre ro, større overskud og mere energi, balance i dit nervesystem og i alle dine 7 chakraer.


Du får 1 time med dejlig healende meditations musik, aura spray, krystal healing, chakra healing, engle healing og universel kanalisering.

Du får vejleding og råd til dit fremtidige fokus.


Du vil opleve en følelse af dyb ro og harmoni som er meget givende for de livskriser, vi nogle gange kan befinde os i. Healingens livsenergi har en enestående virkning på kroppen, sindet og dine følelser. Jeg healer altid intuitivt og bruger de værktøjer, som lige præcis du har brug for.

Jeg har altid fokus på dine chakra og energicentre, din indre balance og de steder på din krop, hvor jeg kan mærke dine blokeringer og fysiske smerter.


Healingen kan skabe ro i dit nervesystem, så kroppen kan skalle af og dine tanker kan lette fra dit hoved. Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du kan mærke din krop og indre essens. Undervejs får du budskaber, guidning , beskeder fra universet. Der kan også være kontakt til en kær afdødBehandling


1 session 90 minutter

Du ligger behageligt på opvarmet briks. Samtale efter healing, hvor vi samler op på alle budskaberne. Budskaberne får du med dig hjem 

Booking


Behandlingen kan bookes online. Finder du ikke en tid der passer dig, er du velkommen til at sende mig en mail holoshouse@gmail.com eller ringe på tlf: : 92 90 93 93, så vi kan finde dig en passende tid

Herefter vil du modtage en bekræftelse på vores aftale.


Betaling


1 session kr. 1500,-

Du kan betale med mobile pay48427, kontant eller via faktura

Aflysning


Bliver du forhindret i den aftalte tid, bedes du hurtigst muligt give besked på tlf. 92 90 93 93.


Ved aflysning på dagen afkræves for fuld ydelse

Jeg kan kun give Karina og Holoshouse mine bedste anbefalinger. Karina er en super dygtig behandler. Hun er engageret, empatisk og lyttende. Jeg går altid fra Karina som et nyt og bedre menneske med overskud og mod på livet. Alle burde unde sig selv at prøve en behandling hos Karina - men pas på for det kan være vanedannende